Takket av: Etter 7 år, er Ann-Jorun Winther (t.h.) ferdig som styreleder i Hamarøy Frivilligsentral. Her sammen med daglig leder i Hamarøy Frivilligsentral, Nordis Seel Tennes. Foto: Privat

Ann-Jorun ble takket av: – Alltid positiv og bidrar til å løfte sammen

Etter syv års frivillig innsats som styreleder i Hamarøy Frivilligsentral, har Ann-Jorun Winther nå sendt stafettpinnen videre.

Det ble klart under årsmøtet i Hamarøy Frivilligsentral 16. april, opplyser frivilligsentralen i en pressemelding. Winther har fungert som styreleder siden 2015. Anita Overelv ble valgt til ny styreleder. 

På vegne av Hamarøy kommune holdt kulturleder Hilde Fredheim tale, mens daglig leder i Hamarøy Frivilligsentral, Nordis Seel Tennes overrakte et bilde av Kjell Fredriksen og takket Winther for hennes mangeårige frivillige innsats. 

– Du kom inn i en tid da det var store behov for endringer. Samtidig kom det nye krav til Frivilligsentralen og nye økonomiske forutsetninger. Videre ble det tilsatt ny daglig leder. Du fikk jobbet fram ny samarbeidsavtale med Hamarøy kommune. I din tid har også en  Frivillighetsstrategi blitt utarbeidet og vedtatt av styret og kommunen, sa Fredheim i sin tale til Winther. 

Fredheim beskriver Winther som en stødig, ryddig og profesjonell styreleder som har bidratt til et samlende styrearbeid. 

– Du er alltid positiv og bidrar til å løfte sammen. Nå er det nye tider med nytt sittende styre og Nordis trygt i stolen. Vi vil se tilbake på riktig flotte år med deg ved roret her i styret. Med disse ordene vil jeg på vegne av Hamarøy kommune og styret for Hamarøy Frivilligsentral takke deg hjertelig for den flotte jobben du har gjort og ønske deg lykke til videre. 

 

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.