Montasje: Bjørn Anders Nymoen

Galleriguide i ny drakt – Ikke for sent å bli med

Det skjer såpass mye i Steigen sommerstid at den kjente "galleriguiden" endrer navn og innhold for å få et enda bredere nedslagsfelt.

Folderen "Galleriguiden" ble til i forbindelse med Sagaspillet i 2009 for å veilede tilreisende og fastboende til de ulike galleriene som hadde utstillinger i sagaspilluka. Dette med stor suksess. Men Sagaspillet er annethvert år og det skjer jo mye i "mellomårene" også. I tillegg har turiststrømmen til kommunen økt betraktelig de siste to årene.

– Vi tenkte at folderen bør hete "Steigen SommerGuide". Det omfavner litt mer av det som skjer i kommunen. Det har jo blitt så mye mer enn kunstgallerier, sier grafisk designer Regina Pedersen. 

Innhold

Regina sier at det er plass til flere navn og aktiviteter i guiden. 

– Fristen for å levere innhold, maks 40 ord, går ut 15. mai, så her må man hive seg rundt. Den går i trykken i slutten av mai og planen er å trykke 1500 foldere som blir plassert rundt utenfor kommunen. Typiske steder er hurtigbåt, ferger, Kobbelv Vertshus osv. Det koster tusen kroner for bedriften å være med, sier Regina.

Det er Regina Pedersen som står bak designet på folderen også i år. 

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.