Arrangøren står på for at løypeforholdene skal være best mulig under Grytarennet. Arkivfoto.

–⁠  Blir episke forhold

I morgen, søndag 24. mars, går Grytarennet av stabelen. Arrangørene håper på god deltakelse.


Ildsjelene i IL Sørulf har skyhøye forventinger til løypene på renndagen.

– Det er fine løyper, løypene preppes nå (fredag jour.anm), og på nattmorgenen før rennet. I tillegg til den vanlige traséen har vi nyvinningen Minigryta for de mindre, melder arrangøren.

– Værmelding er lagt ut på facebook. Ser meget bra ut, blir episke forhold!

Sekretariatet håper på bedre deltakelse enn i fjor.

– Så langt er det ett tjuetalls påmeldte, men regner med at det strømmer på når folk ser den strålende værmeldingen. Det var litt laber deltakelse i fjor, men håper å komme godt over 100 deltakere i år, sier Thorbjørn Solhaug Olsen.

Dersom du ønsker å gå rennet på søndag kan du melde deg på via vipps#99037.

– Send bilde av betaling til 957 54 845, da vil du få startnummer i retur, drakten henger klar på skihytta på renndagen, avrunder Thorbjørn.

  Grytarennet

  • Minigryta:
    IL Sørulf inviterer i år til det første forsøket på «Minigryta». Runden her er på drøye 15km, og følger Grytarenntraseén inn til Rundvatnet, før den svinger seg tilbake inn mot Stadion (info om hvor traseen går, inne på (loyper.net).
  • OBS: de voksne som går Minigryta sammen med barna, får ikke premie/registrering for gjennomført Grytarenn. Da må man selvfølgelig gå selve Grytarennet.
  • Suppestasjonen: I forbindelse med innføring/prøve på Minigryta, så flytter vi Suppestasjonen 1.3 km nordvestover, til krysset der Grytarennet og Minigryta skiller lag ved Rundvatnet (loyper.net).
Det blir strålende forhold på renndagen ifølge yr.no.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.