Slik så pandemi-versjonen av God Nok ut. I år blir det normale tilstander igjen.

God Nok-festivalen utvider programmet

Det er gått fire år siden festivalen sist ble gjennomført med full publikumstilgang. Denne sommeren skal det skje igjen og festivalen slipper flere nyheter om årets program.


Atter igjen skal det synges, danses og mingles på festival. Styret i God Nok Festivalen skal denne helga samles for å legge siste hånd på årets festival, men ansvarlig for bookingen, Andreas Altermark kan allerede røpe nye poster i programmet;

– For første gang blir det også kino på festivalen. De to filmene som skal vises i fjæra er "Det er ingen ting å le av" og "Blindsone". Vi er i tillegg så heldige å ha fått med oss skuespillere fra begge filmene som vil snakke om dem. Fra "Det er ingen ting å le av" kommer Odd Magnus Williamson og fra "Blindsone" kommer Anders Baasmo. I tillegg til å snakke om filmene vil også begge bidra på åpningen. Forutenom film har vi også to nye band på menyen; INNI med søstrene Holand kommer samt The Young Suffering Ensemble med blant annet skuespillerene Tobias Santelmann og Marie Blokhus. Det er også stor sjans for at også disse to dukker opp på festivalåpninga, sier Andreas.

Nordsalten Avis kommer med en større sak i neste ukes papiravis.

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.