LLAs styreleder Øystein Øygarden og generalsekretær Tomas Bruvik. Foto: LLA.

I helga møtes lokalavisene til landmøte på Hamar

Fra fredag har Landslaget for lokalaviser (LLA) landsmøte på Hamar. Da møtes nesten 200 lokalavismedarbeidere og bransjefolk til tre dager med debatter, foredrag og matnyttige fagkurs. Her deltar også vi i NordSalten Avis.


LLA og lokalavisenes landsmøte åpnes av Grunde Almeland (V), leder av Stortingets familie- og kulturkomité. Deretter deltar ungdomspartier til samtale om medienes rammevilkår og ungdommens medievaner. I løpet av helgen blir det også mer om lokalavisenes største satsing på samarbeidende journalistikk, som lokalavisene, LLA, NRK og Senter for undersøkende journalistikk står bak.

Øystein Øygarden, redaktør i Vest-Telemark blad, er innstilt til å fortsette som styreleder i LLA. Det er også blant annet nestlederne Tone Sidsel Sanden, Dølen, og Camilla Skaar, Hordaland Folkeblad.

Lokalavisenes landsmøte avrundes lørdag kveld med kåringen av Årets lokalavis.

– I forrige uke la vi fram hyggelige opplagstall for avisene våre. Nå ser vi fram til det som for mange aviser er årets høydepunkt. Kombinasjonen av spennende debatter, nyttige kurs og raus erfaringsutveksling gir lokalavisenes medarbeidere ny inspirasjon til å lage god lokal journalistikk til innbyggerne. Det sier LLAs styreleder Øystein Øygarden og generalsekretær Tomas Bruvik.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.