Førstkommende søndag er det solidaritetskonsert i Steigen Kirke. Foto: arkiv.

Solidaritetskonsert i Steigen Kirke

Søndag 24. september kl. 18.00. inviterer menighetsrådet i Steigen på musikk og servering av kaffe og kake.


Førstkommende søndag kan man rømme fra høstværet og inn i varmen til Steigen kirke. Der skal det holdes solidaritetskonsert for Ukraina. Det blir Ukrainsk og Norsk musikk med Svitlana Jones på orgel og piano med Sveinung Solberg Nygaard på gitar. Dans og sang av Ukrainsk gruppe med Oksana Melnik. Sang med Saara Rasinkangas og Olga Kupavchenko. Det vil være en bildefremvisning fra Ukraina ved Sveinung Solberg Nygaard. 

Inngangen er gratis og etter konserten blir det servering av kaffe og kake. Det vil også foregå en kollekt som skal gå til hjelpearbeidet i Ukraina.

– Vi synes det er viktig å støtte opp om Ukraina og folket der borte. I tillegg har vi mange fra Ukraina som har kommet til Steigen. Vi ønsker at de skal få være med på ting, så det er så fint at de vil bidra med denne konserten, sier leder for Steigen menighetsråd Jarl-Arne Pedersen.

Behov for skyss kontakt kirkekontoret tlf. 92240253

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.