Her setter vi opp bedre gjerder og bedre skilting av veien til og fra kaféen, sier Knut Eirik Sjursheim. Foto: Bård Eriksen.

Varslet om kronglete adkomst – Nå tar vegvesenet grep

Statens Vegvesen iverksetter tiltak før kaféen på Drag åpner.

Avisa har tidligere omtalt at besøkende må være forberedt på kronglete adkomst til kaféen de nærmeste månedene. Det foregår som kjent stor anleggsaktivitet rett utenfor døren i forbindelse med arbeid på fergekaia på Drag.

– Da arbeidene startet opp så ble det etablert en sikker adkomstvei for alle grunneiere som ble berørt av byggeaktiviteten, opplyser prosjektleder Knut Eirik Sjursheim, Statens vegvesen.

– Nå når kaféen åpner er vi observant på at trafikkbilde vil endre seg, og at flere av de besøkende vil være ukjent i området, fortetter Sjursheim.

 

For å imøtekomme endret situasjon har vi i Statens vegvesen satt i gang forebyggende tiltak:

– Det betyr i praksis at vi setter opp bedre gjerder og bedre skilting av veien til og fra kaféen. Vi kommer også til å sette opp ekstra gjerde mellom anleggsområde og kaféens eiendom.

– Vi vil be om å få til et møte med eier av kaféen slik at vi sammen kan finne gode løsninger, avrunder Sjursheim.

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.