Selveste Bodø/Glimt tar turen til Drag 20. juni. Foto: Mats Torbergsen / NTB
Av unge for unge

Bodø/Glimt kommer til Drag

Det nye samarbeidet TQC har inngått med Bodø/Glimt FK er grunnen hvorfor klubben kommer.


I desember i 2023 ble det annonsert at TQC er den nye hovedpartner til Bodø/Glimt i perioden 2024-2026. Den innebærer blant annet Glimt vil komme til Drag en gang i året for å ha en fotballaktivitet for spillere og trenere. Klubben og vil også være til stede på den årlige dugnadsdagen TQC har på Drag.

Den 20. juni kommer Bodøklubben på besøk til Drag for å holde fotballskole for barn i ulike aldersgrupper i samarbeid med Drag IL. Dette hadde leder for Drag IL, Lars Filip Paulsen, å si om det kommende arrangementet.

– Vår rolle i dette er å legge til rette slik at det kan gjennomføres fotballaktiviteter på bana. Vi har vært med i planleggingen med både TQC og Bodø/Glimt for å forberede dette, og påmeldingen til fotballaktivitetene eller fotballskolen går gjennom idrettslaget. Sammen inviterer vi inntil 100 barn og unge i årskullene 2006-2019 til å delta. Primært fra Nord-Salten, men vi vil åpne for også andre dersom det ikke blir nok påmeldte lokalt. TQC står for det praktiske i og rundt denne dagen, både kafésalg, rigg av utstyr, sanitær og annet, forteller Lars Filip til NSA.

Lars Filip er svært positiv til samarbeidet TQC har gått inn med Bodø/Glimt og forteller også om et trenerforum som skal holdes etter fotballskolen er ferdig. 

– Sammen blir vi forhåpentligvis å skape en fantastisk ramme rundt denne dagen. Spesielt til glede for barn og unge. Men på kvelden blir det også et trenerforum i regi av Bodø/Glimt hvor vi også håper at foreldre, trenere og potensielle trenere melder seg på, sier Lars Filip.

Det treårige samarbeidet mellom industrigiganten og Bodøklubben vil bety at dette blir en årlig tradisjon fram til partnerskapet er ferdig i 2026. Om det ikke blir forlenget ytterligere. 

Leder for Drag IL, Lars Fillip Paulsen, er positiv til samarbeidet. Foto: Arkiv.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.