Cato Lund og Thomas Guillaume støtter Kobberløpet. Foto Rune Dahl, TQC.

Inngår samarbeid med trandisjonsrikt turrenn

Kobberløpet og Bodø/Glimt driver to vidt forskjellige idretter, men en ting har de til felles. Begge får drahjelp av suksessfull bedrift fra Drag.


The Quartz Corp blir hovedpartner til Kobberløpet skriver industrigiganten i en pressemelding.

– Kobberløpet skaper begeistring og stolthet i regionen, noe vi i The Quartz Corp ønsker å bidra til, sier Cato Lund, direktør for den norske virksomheten i TQC. 

Kobberløpet har en lang tradisjon tilbake til 1968 med å samle skiløpere til folkefest i Sulitjelma i et område med sterke røtter tilbake til gruveindustrien. Sulitjelma Gruber var en av de viktige motorene for norsk bergindustri i sine 100 år med drift, slik The Quarts Corp spiller en avgjørende rolle både lokalt og internasjonalt med avanserte produksjonsmetoder og tilgang til verdens reneste kvartsforekomster. 

– Kobberløpet er en folkefest og en institusjon i regionen. På samme måte som vi i TQC er stolte over hva vi får til på Hamarøy i dag, har gruvevirksomheten i Sulitjelma preget utviklingen av regionen, sier sulitjelmamannen Cato.

Daglig leder i Kobberløpet, Mona Mosti, er glad og stolt over å få The Quartz Corp som ny hovedpartner. Hun mener at gode samarbeidspartnere er viktig for aktiviteten i distriktene. 

– At vi nå har fått med oss The Quartz Corp på laget gjør oss stolte. Mange av våre partnere som møtes gjennom Kobberløpet har muligheter til utvikling og samarbeid. Vi har flere eksempler på at når flinke folk møtes gjennom Kobberløpet, skjer det positive ting. På den måten kan vi bidra til enda mer aktivitet i regionen vår. Vi er umåtelig stolte av alle våre samarbeidspartnere, sider daglig leder i Kobberløpet Mona Mosti.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

TQC The Quartz Corp