Korpset fremførte musikk fra filmverdenen i kultursalen i Leinesfjord. På bildet er det Lykke Holm kledd som supermann fremfor korpset. Foto: Lovise G Hansen
Steigens Glade Musikanter

Musikk fra filmverdenen

Søndag 14. april holdt Steigens Glade Musikanter konsert for fulle hus i kultursalen i Leinesfjord.


Denne gangen hadde konserten et variert utvalg av musikk fra filmverdenen, som spente fra velkjente stykker til mer ukjente perler. Publikum ble tatt med på en reise gjennom kjente og ukjente melodier, og korpset imponerte stort.

Dirigentene Torunn Baade Aalstad og Erling Hekneby ledet korpset med stor dyktighet gjennom et repertoar som spente fra det rolige og melankolske til det energiske og dynamiske. Slagverk-avdelingen sørget for å krydre konserten med effektfulle og presise rytmer, og deres melodiske spill satte virkelig prikken over i-en.

Konserten ble bundet sammen av et visuelt uttrykk, med bilder og tekst som ble vist på skjermen bak orkesteret. En av høydepunktene var da Supermann, spilt av Lykke Holm, gjorde sitt inntog og viste sin moderne skapning ved å overvinne en farlig hai med letthet.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.