Koronaen skulle føre Reidar Lerdal til Tranøy fyr i 2020, etter cateringfirmaet hans fikk flere oppdrag kansellert. I nord var Tranøy fyr på desperat jakt etter kjøkkensjef, og Lerdal satte seg i bilen. Foto: Heidi Vinnes

Satser på lokale råvarer i restaurant og kommende butikk

Skrevet av Heidi Vinnes
29.07.2022 07:00

Elg fra det lokale jaktlaget, tørrfisk fra Værøy og hjemmelaget mjødurtsaft er noe av hva som er på menyen hos anerkjente Tranøy Fyr.

Kjøkkensjef Reidar Lerdal bruker kortreiste råvarer i så å si alle rettene han serverer. Når været tillater det, fisker han selv fra Vestfjorden og serverer rett og slett u-reist mat til gjestene.

Abonner på Nord Salten Avis for å få tilgang til hele saken, og mye mer!

Du er kun noen få tastetrykk unna å få full tilgang til NordSalten Avis!

VIKTIG: Abonnementet fornyes automatisk til man selv sier det opp.

KAMPANJE: Nå kan du få tilgang til avisa i 8 uker for 8,- deretter 99,- per måned.

Ønsker du kun papiravisen ukentlig, kan du besøke våre

sider på BuyAndRead her: Kjøp papiravisa!

Kontoregistrering

Velg Betalingsmetode

Kort
Vipps

Velg abonnement