Jublende hjemmelag. Foto: Drag IL.

Storseier på hjemmebane

Drag vant 5-3 over Storm Bodø i 5. divisjon avdeling 1 Salten.


Drag vant til slutt 5-3 i en kamp hvor seier og tre poeng, samt det sedvanlige store publikumsoppmøtet varmet denne hustrige lørdagen i mai.

Fullt på drive-in før avspark. Stina Johnsen anslår at det var om lag 100 tilskuere tilstede med stort og smått. Foto: Bård Eriksen.

Jonas Kjær ga Drag en tidlig 1-0 ledelse med et velplassert skudd fra utenfor boksen, deretter var det Sivert Kintel som satte inn 2-0 målet. Da Bjarne Fagnastøl puttet på til 3-0 til Drag trodde vel de fleste at dette skulle bli en komfortabel ledelse til pause. Men Storm Bodø reduserte to ganger, slik at pauseresultatet var 3-2 til hjemmelaget.

Fagnastøl var igjen på farten i andre omgang og økte Drags ledelse til 4-2. Midtstopperbauta Youssef Bouchra økte deretter til 5-2 og en trygg ledelse. Storm Bodø pyntet litt på resultatet og fastsatte sluttresultatet til 5-3, og tre poeng til Drag.

Debutant

Patrik Langmo har ventet i lang tid på å debutere for A-laget.

– Det var artig og det ga mersmak. Jeg håper på mer spilletid senere i sesongen sier Patrik Langmo i en kort kommentar.

Før avspark

– Sesongens første hjemmekamp og vi gleder oss veldig til å vise oss frem på hjemmebane og håper å kunne gi publikum en god opplevelse sier trener Bjørn Allan Fagernes i dagens programblad.

– Vi ønsker å bruke denne sesongen til å lære, bli mer samspilt og utvikle vår egen spillestil. Vi skal spille klassisk 4-3-3 og ønsker å ha mye ball og skape offensivt spill med mange mål fortsetter Fagernes.

– Det er uansett artig å være i gang igjen og jeg har troen på en bra sesong. Med meg i trenerteamet har jeg Lasse Pedersen og Youssef Bouchra, og vi forventer at gutta gir alt på trening og i kamp for vi har ambisjoner om opprykk etterhvert avrunder Fagernes.

Lagene hilser på hverandre og dommerne. Foto: Bård Eriksen.

 

 

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.