Rune Østergren, leder Narvik FRP. Foto: Privat

Fylkesveier med store utfordringer

Meninger: Dette innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og gir uttrykk for skribentens holdninger.


Av Rune Østergren, leder for Narvik FRP.

Vi i Narvik FrP har siste tiden tatt befaringsrunder rundt om i kommunens forskjellige bydeler, for å se på både både utfordringer og muligheter. Det har så langt vært lærerike runder som vi vil fortsette med i tiden fremover. Vi møter både næringsliv, folk flest og organisasjoner/ lag, siden vi mener det er viktig at vi har førstehåndskunnskap når vi skal jobbe politisk for hele kommunen i tiden fremover. 

Onsdag 21 juni var turen kommet til Kjøpsvik. Der fikk vi en grei befaring sammen med bygdeutviklingslaget, og det første vi tok i nærmere øyensyn var fylkesveien mellom Kjøpsvik og Hundholmen.(Fylkesvei 7549)

Vi har andre steder i kommunen sett begredelige eksempler på forsømte fylkesveier, men tilstanden ved Hundholmveien var stedvis ekstrem! 

Vi er kjent med at bygdeutviklingslaget har kontaktet fylkeskommunen på tema, som faktisk kom på undersøkelser sammenfallende med vår befaring langs veien, og vi vil innstendig oppfordre til at fylkeskommunen tar tilstanden på dypeste alvor før det skjer en ulykke her! 

Siget stedvis i nedre kant av veien, er på flere titalls cm veid mot midten og fallet på utsiden av autovernet er 150-200 meter rett ned i sjøen! Det å kjøre personbil langs veien var som den reneste berg og dal-bane. Det var faktisk så ille enkelte steder, at man må lure på hvordan brøytesjåførene egentlig tør å utføre jobben langs denne veien.

Ellers er det også utfordringer på noen av de kommunale veiene, noe vi ber Narvik kommune ta tak i fremover. 

Kjøpsvik har ellers også en god del uutnyttede muligheter for positiv utvikling. Vi oppfordrer de øvrige partiene til å ta egne runder og bli kjent med utfordringer og muligheter i alle bydelene. Skal vi lykkes med tilflytting og vekst i Narvik, må vi ha lik fokus på vedlikehold og satsing i alle bydelene! 

 

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

frp hundholmveien