May Valle, Hamarøy venstre/Nordland venstre. Foto: Johannes Sandberg

Glem ikke fylkestingsvalget

Meninger: Dette innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og gir uttrykk for skribentens holdninger.


Av: May Valle, Hamarøy venstre/Nordland venstre

Det er helt avgjørende at vi i distriktene har noen som kjemper for båt, ferge og busstilbud, tannlege, videregående skoletilbud.
De mindre partiene har hatt avgjørende påvirkning i nettopp slike saker. Politikere fra de mindre partiene har også ofte samarbeidet om viktige saker og kunne lagt kiler inn i forhandlinger der de store har sittet med makta, men også vært avhengig av støtte fra de mindre.

Av egen erfaring gjennom år i opposisjonen, har vi alltid funnet gehør hos SV i posisjon, og det har vært jobbet på tvers av politisk posisjoner.
Det er synd for oss i Nord-Salten at en erfaren drivkraft som Aase Refsnes fra Steigen ikke står på SV sin fylkestingsliste.

Kampene som lokalpolitikere har med sine store partimødre om tilbud i distriktene, vinnes ikke uten drahjelp fra de mindre. Venstre vil alltid kjempe for opprettholdelse så vel som utvikling av tjenester som betyr særlig mye for å kunne bo i distriktene. Blant de 10 øverste kandidatene finner du Cecilie Hegge, Meløy, Wibeke Aasjord Juul, Steigen og May Valle, Hamarøy. 
I all beskjedenhet vil jeg oppfordre til å stemme Venstre.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.