Coverart: Gundersons

Glimt i Steigen slipper supporterlåt

– “Gule Lanterna” er en hyllest til livet som gul fanebærer. En som er med uavhengig av nedrykk eller suksess. Det gule samholdet består, gjennom år, selv om mannskap kommer og går.


Det skriver supporterklubben Glimt i Steigen i en pressemelding. 2. september slippes låten deres på strømmetjenester. 

– Med en 80-tallsinspirert låt og retrocoverart av Gundersons i neonfarget midnattssol, tar vi tilbake dette Glimt-messig mørke tiåret på vegne av alle med gule hjerter, skriver de. 

Låta er i følge Glimt i Steigen skapt for å spilles både på feirende dansegulv etter stortriumfer på Aspmyra, så vel som på melankolske bussturer hjem fra alskens bortetribuner. 

– Glimt i Steigen har fylt opp Ballast-tankene med mektig vokal av Sasha Borée, stødige men funky rytmer av Dewey Blacksmith-Hill og et svevende synth- og gitarlandskap av Sungame Iverson. Teksten er et samarbeidsprosjekt mellom alle Glimt i Steigens 2603 medlemmer, skriver supporterklubben og avslutter: 

– Låta nytes aller best på øredøvende volum med skrålende allsang til. Fra Glimt i Steigen, til alle gule; velbekomme! 

 

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.