Mini-variant: I fjor var det fullskala God Nok-festival på Engeløya i Steigen. I år arrangeres en mini-variant ved Båtbua i Nordfold. Arkivfoto: Bjørn Anders Nymoen Foto: Bjørn Anders Nymoen

Klare for minifestival

For tredje gang blir det arrangert en minivariant av God Nok-festivalen i Steigen. Det skjer ved Båtbua i Nordfold 22. juli i forbindelse med sagaspilluka.


Tema for årets Mini-God Nok er tilstedeværelse. 

– Vi kan undres på om vi faktisk er til stede - her og nå - eller er vi egentlig en helt annen plass, på en skjerm i nærheten. Samtidig er sosiale medier også en plattform der man faktisk kan være til stede, sammen med andre, uten at vi nødvendigvis er fysisk sammen, skriver arrangørene på sine nettsider. 

Noen av disse spørsmålene skal belyses av blant annet fagfolk og den gjennomsnittlige steigværingen. En annen steigværing, journalist Anneli Strand Drevvatne fra NRK Nordland, skal lede publikum gjennom kvelden. 

Ut over kvelden blir det også musikk ved det nyoppstartede steigenbandet Hjellosingan. Kvelden avsluttes med musikk av bodøbandet Joy. 

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.