Styreleder Johan Vasara i NordSalten Avis AS. Foto: Privat.
Pressemelding:

Ny styreleder i NordSalten Avis AS

Johan Vasara har nylig tiltrådt som ny styreleder i NordSalten Avis AS.


Vasara er 35 år, har nord-samisk bakgrunn og kommer fra Kautokeino hvor han har samboer og to barn.

Han har tidligere vært ordfører i Kautokeino kommune for arbeiderpartiet fra 2015-2019, og fra 2021 til 2023 som statssekretær i samferdselsdepartementet.

Han var før det adjunkt ved Kongsbakken videregående skole i Tromsø. Han har vært styremedlem Tromsø Arbeiderparti, sametingsrepresentant for Arbeiderpartiet, parlamentarisk nestleder i Arbeiderpartiets sametingsgruppe, leder av AUF i Finnmark og styremedlem Finnmark Arbeiderparti.

– Det er gledelig å få være med på å videreutvikle en spennende mediebedrift som NordSalten Avis. Selskapet har gjort noen innovative grep omkring digitalisering og fokusområder, med et uttalt mål om blant annet mer samisk innhold. Jeg ser et selskap med trygg styring og dyktige ansatte. Det blir gøy å være med på dette, sier påtroppende styreleder Johan Vasara

Vasara overtar styreledervervet etter Filip Mikkelsen som har vært styreleder siden overtakelsen av selskapet i 2021. NordSalten Avis vil benytte anledningen til å takke Filip Mikkelsen for den gode jobben han har gjort i rollen som styreleder i avisa.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.

Les mer om:

styreleder johan vasara