Konsertanmeldelse:

Storartet musikkopplevelse

«Det er ikke mange bygdekommuner som kan stille med et korps på 80 – 90 musikere, i en så flott kultursal og med så mange dedikerte musikere», skriver anmelderen.


Publikum reiste seg til ære for musikerne etter ett av numrene, og klappsalvene var sterke.

Endelig har de to korpsene i Steigen fått opptre sammen etter lang pandemipause, og det gjorde de til gangs. Sammen utgjør de de to korpsene Leines skolekorps og Nord-Steigen musikkorps "Steigens glade musikanter", og det høres når de spiller sammen. Det er ikke mange bygdekommuner som kan stille med et korps på 80 – 90 musikere, og med en så flott kultursal, og med så mange dedikerte musikere. 
 
Temaet for konserten var musikk fra filmen "The commitments". Og man nikker gjenkjennende til melodier som "Mustang Sally" og "I Can't Stand the Rain". Denne gangen stilte man med fire glitrende gode solister. Det var Jan Ivar Jakobsen, Oskar Troy Arntzen, Ingrid Marhaug Gerhardsen og Nora Hekneby Schrøder. Jan Ivar var leid inn fra Drag, men har arbeidet i flere år som lærer og kulturmedarbeider i Steigen. Oskar bor nå i Oslo. Han var hentet hjem i anledning konserten.

Ekstra honnør må vi gi til Torunn Baade Aalstad for hennes sterke engasjement som dirigent.

Vi må ikke glemme lys og lyd, som med flott utstyr gjorde en utmerket jobb. Dette vil vi gjerne ha mere av!

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.