Forsvinningen av Stian Hole blir undersøkt i mandagens episode av Åsted Norge på TV2. Foto: Privat

Åsted Norge undersøker forsvinningen av Stian Hole

Forrige uke var Åsted Norge i Hamarøy i forbindelse med forsvinningen av Stian Hole. Episoden blir vist på TV2 førstkommende mandag, og både pårørende og politi håper dette bidrar i søket etter Stian.


– Åsted Norge tok kontakt med vår bistandsadvokat Kristin Hammervik, og politiet i Bodø, og ønsket å lage en sak om forsvinningen til Stian ganske tidlig etter han forsvant, forteller svigerinnen til Stian, Stine Hole, til NordSalten Avis.

Stine og Stians bror, Morten Hole, er begge med i episoden. De forteller at det ikke var en enkel sak å skulle være med på.  

– Vi syntes det var skummelt, og gruet oss veldig til å delta. Men samtidig ønsket vi hjelp for å belyse saken til Stian og forhåpentligvis få inn nye tips om forsvinningen.

Stian Hole har vært sporløst savnet siden 7.juni, og familien uttrykker en svært vanskelig tid.

– Vi har det veldig vanskelig og har mange spørsmål. Noen MÅ jo vite noe, og Stian må jo være en plass. Vi ønsker svar og aller mest ønsker vi å finne Stian, sier Stine. 

Tips

Tonje Tangnes er politibetjent ved Innhavet politistasjon, og er i tillegg etterforsker for saken om Stian Hole. Tangnes er også med i mandagens episode om Stian.

Som familien, håper også etterforskeren at innslaget kan få inn flere tips. 

– Det at det blir sendt på som Åsted Norge, ser vi som positivt hvis det kan gi oss noe.

– Det vi ønsker er at dersom folk har opplysninger, at de ringer det inn. Kanskje folk sitter med opplysninger som de tenker ikke er relevant, men så vurderer vi det annerledes, sier Tonje Tangnes til NordSalten Avis.

Har du opplysninger i denne saken? Ta kontakt med politiet på telefon: 02800

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.