Mari Aspevold Kristiansen i aksjon under UKM Steigen forrige lørdag. Foto: Bjørn Stemland.
UKM Steigen:

Fikk vist frem mangfoldet

Ung Kultur Møtes i Steigen ble en fargerik og særdeles iørefallende forestilling.


Det var Steigen Ungdomsråd som arrangerte det populære kulturtiltaket for ungdom, og mange tok turen til kultursalen i Leinesfjord lørdag kveld.

Det var i alt 16 forskjellige sceneinnslag, noen digitale framvisninger av bilder og filminnslag på en skjerm, og mange svært ulike musikk- og danseinnslag. 

Konferansierer var Vilja Asplund og Amalie Schrøder. Det gikk en stund før de – og publikum – oppfattet hva som egentlig var deres oppgave. Ikke før de hadde googlet ordet ’konferansier’ gikk det opp for dem hva de skulle gjøre – nemlig å formidle informasjon mellom publikum og deltagere. 

Varierte innslag

Lilli Emilie Wiik på fløyte og Johanna Marstrander på piano åpnet showet. 

Anne Marit Edvardsen sang ”Vår beste dag” av Erik Bye akkompagnert av Erling Hekneby på piano.

Aiden Imingen presenterte bilder og foto på en skjerm. Marte Aspevold, som spiller fløyte i korps, framførte Andante i C-dur av Mozart, akkompagnert av Svitlana Jones, til stor begeistring for publikum. Dette var bare en forsmak på hva som var i vente. 

I løpet av kvelden fikk publikum se både dans, film og musikk - både band og enkeltartister. 

Les mer og se flere bilder i fredagens papirutgave. 

Debatt
Nord Salten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.