Tilbake: Heidi Vinnes er ansatt som journalist i NordSalten Avis, og gleder seg til å jobbe i avis igjen. Foto: Astrid Øglænd.

Tilbake som journalist etter seks måneders pause

Heidi Vinnes returnerer til journalistjobben i NordSalten Avis.


Heidi jobbet som journalist i NordSalten Avis i perioden juni til og med september i fjor. Etter påske er Heidi klar til å ta pennen fatt igjen.

– Vi er kjempefornøyde med å få Heidi på laget i fortsettelsen. Hun gjorde en formidabel innsats i tida hos oss i fjor, og vi ser frem til å igjen få nyte godt av hennes nytenkning og kreative idéer, sier daglig leder Bård Eriksen.

Heidi tiltrer stillingen 11. april.

Vinnes er glad for å returnere til sin gamle arbeidsgiver.

– Jeg gleder meg utrolig mye til å jobbe med NordSalten Avis igjen. Min sommerjobb der i fjor var min første jobb som journalist, som var gøy og litt skremmende samtidig. Jeg lærte masse både av Johannes og dyktige kolleger som jeg kunne ta med meg videre, sier Heidi Vinnes.

Samtidig er det på sin plass å takke vår tidligere Ulvsvågbaserte (nå Oslo-baserte) journalist, Anders Stensland Olsen, for innsatsen.

– Anders foretrakk ei praktisk tilnærming til å bli journalist, og søkte jobb hos oss etter ett år på journalistutdanninga i Bodø. Han kom til oss som en jypling, men forlater oss nå som en garva journalist som jeg trygt kan si at har satt spor etter seg i lokalsamfunnet og i vår lille redaksjon. Anders har gjort en formidabel innsats i og for avisa, og han har vært en fryd å ha som kollega. Vi ønsker han masse lykke til videre! sier ansvarlig redaktør, Johannes Sandberg. 

Anders har jobbet som journalist i NordSalten Avis siden juni 2021. Hans siste arbeidsdag 24. mars. 

Siste arbeidsdag: Anders Stensland Olsen har siste arbeidsdag i NordSalten Avis fredag 24. mars. Foto: Arkiv.

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.