Illustrasjonsfoto: Knut Fjeldstad / NTB

«Hvorfor finnes det ingen snekkere i Nord-Salten som orker å sette beina sine i en båt for et stykke arbeid på ei øy?»

Meninger: Dette innlegget er skrevet av en ekstern bidragsyter, og gir uttrykk for skribentens holdninger.


Av Ellinor Nerbø

Hvorfor finnes det ingen snekkere i Nord-Salten som orker å sette beina sine i en båt for et stykke arbeid på ei øy?

Har alle vannskrekk, eller ser det bare sånn ut? Selv om man har det man trenger av verktøy på stedet, for å lette på arbeidsmengden ved transport av verktøy, så ser snekkere heller ikke at det er til noen hjelp på veien til et arbeidsstykke...

Ikke hjelper det å ha kostnaden i orden heller når man ikke ser snurten av "kunstneren" ...

Hvorfor MÅ dette være så fryktelig vanskelig, eller handler dette om at arbeidsoppgaven ikke er stor nok? Selv om man har hatt kontakt med disse "kunstnerne" for flere år siden og disse VET at arbeid er i siktet så hører man ikke ett pip fra vedkommende man har snakket med?

Dette er frustrerende for de som skal ha noe gjort. Ikke nytter det å avertere andre steder i nærliggende områder heller for der er det visst minst like "galt fatt". Da kan man vel som oppdragsgiver tenke tanken på at enten så har man så mye å gjøre at man ikke har tid til en prat heller, eller så er det direkte latskap ute å gå?

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.