Båtstø badestrand på Drag. Foto: Kjell Fredriksen
Turspalta med Kjell Fredriksen

Tur til Båtstø

Kjell Fredriksen, friluftslivsentusiast og fotograf gir deg sine beste turtips tilpasset årstida. Ble du inspirert av turen?


Det blir ikke akkurat noen langtur denne gangen - fattige 100 meter fra parkert bil! 

Selv om snødrivene ennå gjør oss småfortvilt, så er det vel noen som begynner å tenke på badesesongen. Det har de i alle fall gjort på Drag. 

  Turfakta

  • 100 meter til fin badeplass
  • Tilrettelagt for barnevogn
  • Rasteplass med skiftebu
  • Ca. 1,5 km fra Drag sentrum
På en av mine mange turer kom jeg over denne idyllen 1,5 km fra Drag sentrum. En nydelig badestrand der det var tilrettelagt for bading, med kleskiftebu, benker og grillsted.

Det meste man savner når man skal bade og kose seg en sommerdag er å finne her. Det er bare å ta med seg mat og drikke og slå seg ned på den sørvendte stranda.

Tilretteleggerne har vært beskjeden da de satte opp et lite formaningsskilt der de høflig ba om å at brukerne skulle forholde seg godt til hverandre, men jeg savnet en signatur på skiltet som fortalte oss hvem som var mesteren for dette flotte tilbudet.

I 2023 ble stranda rustet opp med ny vei, skiftebu, benker og bålpanne. Foto: Kjell Fredriksen

Foto: Kartverket

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.