Å distrahere motstanderen er en av de sleipeste triksene i boka, men kjerringene har ingen skrupler. Å vise stortrusa under innkast burde strengt tatt medført rødt kort. Foto: Bjørn Anders Nymoen

Kjerringene tapte årets viktigste kamp på Laskestad

Rått parti tenker du kanskje. Voksne kjerringer mot skolebarn, men den som ler sist ler best. Vi som stod på sidelinja lo hele tida i årets kjerringkamp på Laskestad skole.


Ingen 17. mai på Laskestad i Steigen uten kjerringkamp.

Den årvisse kampen går uansett vær. Og FairPlay kan du se langt etter. 

Kjerringkampen er full av overraskelser, men du slipper ikke gult kort fordi du har langstøvler og skaut. Foto: Bjørn Anders Nymoen

Høydepunktet

Arrangementet på Laskestad avsluttes med kjerringkampen. En enkel og velfungerende måte og tømme lokalene på. Det er trengsel rundt ballbingen. 

Så hvordan gikk det egentlig? Nordsalten.no tok en prat med en av spillerne;

– Barna vant etter straffekonkurranse. Den avgjørende straffescoringen kom fra Cornelia Møllevold. Kjerringene ledet kampen lenge, men fikk også mye refs fra dommeren for til dels usportslig spill. Det ble delt ut noen gule kort, utelukkende til kjerringene, sier Ole-Gunnar Iversen som selv spillte på kjerringlaget i kjole og Flip-flops. 

Heldigvis for kjerringene så betyr ikke nedrykket noen verdens ting; de er allerede på bunn.


 
 
 
 
 
 
 

 

Debatt
NordSalten Avis oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.